hirdetés

A tavalyi év sikereit követően 2016. augusztus 27–28. között ismét a Hungaroringen szurkolhatunk Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok kamionversenyzőnknek. Az izgalmas versenyeket hangulatos családi programok, koncertek és két látványos betétfutam, a BlancPain GT Series és a Suzuki Europe Cup teszi még színesebbé.

norbert-kiss-tankpool24-mercedesbenz_autoszektro

A csoda idén is folytatódhat, ugyanis augusztus 27–28-án, hosszabb szünet után érkezik a szenzációs magyar futam a Hungaroringre. A tavalyihoz képest még egy szintet feljebb lépett a rendezvény, ugyanis a Suzuki Europe Cup mellett egy exkluzív futamot, a BlancPain GT Series-t is elhozták hazánkba, amelyen a leggyorsabb luxusautók versengenek az első helyekért. Természetesen az autóversenyek mellett most is színes családi programok, hangulatos kísérőrendezvények és számos újdonság várja majd a látogatókat a kamionünnepre, amelyen az idei évben több mint 50 ezer szurkolóra számítanak.

A szezon legnagyobb újdonsága, hogy a kétszeres Európa-bajnok Kiss Norbi a 2016-os évadban már nem az Oxxo Racing Teammel, hanem egy német csapattal, a Tankpool24 Racing Teammel versenyez egy Mercedes volánja mögül.

– Nagyon elégedett vagyok az eddigi szezonnal, ugyanis már a második futamon dobogóra állhattam, majd a következőn egy első helyet is szereztem a Mercedessel. Örülök, hogy jól sikerült a debütálásom az új csapattal és kamionnal, remélem, hogy a Hungaroring lesz az idei év csúcspontja, ahol minél többször sikerül felállnom a dobogóra. Bízom benne, hogy minél többen kilátogatnak a Hungaroringre – mondta Kiss Norbi.

Szombaton és vasárnap egy-egy időmérő edzést és két-két futamot szurkolhatunk végig. Az izgalmas versenyek mellett igazi fesztiválhangulattal készülnek a szervezők, számos szórakoztató program fogadja majd a kilátogatókat. A gyerekeket várja a Csodák Palotája, a Babakunyhó, az Alma együttes vagy a Vadnyugati Város. A nagyobbak pedig kipróbálhatják a Talmácsi Mobil Pályát és a szimulátorokat.

Hamarosan tehát hazánkba érkezik a leglóerősebb versenyhétvége: érdemes tehát már most bejegyezni a naptárba az időpontot: 2016. augusztus 27–28. – kamion-Eb és -fesztivál – Hungaroring.

(Forrás: vezess)