hirdetés

Továbbra is gondot okoz, hogy fosztogatják a mentősöket. Most is épp egy beteget láttak el a mentősök a révfülöpi strand vitorlás kikötői részénél, amikor valaki elvitte egyikük személyes tárgyait tartalmazó táskáját is, benne a mobiltelefonjával, amelyen pótolhatatlan családi fotók voltak elmentve.

 

A mentős a Facebookon arra kér mindenkit, hogy aki látta az esetet, vagy bármilyen információja van a lopásról, jelezze neki vagy a Tapolcai Rendőrkapitányságnak.

A tolvajnak azt üzente, jobb, ha önként jelentkezik, mert a rendőrök gőzerővel nyomoznak.

Ezen felül pedig szégyellje magát, a bajtársakkal töltött két nap folyamatos szolgálat után sikerült a mai előre tervezett szabadidős programot is tönkretennie – tette hozzá a melopott életmentő.

Aki tud kérem segítsen!❗️❗️❗️ 2020.08.21-én Badacsonytomaj mentési ponton teljesítettünk szolgálatot.

Vélhetően tegnap délután szolgálatteljesítés alatt, miközben a révfülöpi strand vitorlás kikötői részénél beteget láttunk el ismeretlen személy, személyek a mentő gépkocsiból kilopták a benne található táska tartalmàt. Közöttük a személyes tárgyaimat tartalmazót is, benne az Iphone 11 típusú mobiltelefonommal, melyben fontos telefonszámok és számomra értékes családi fotók voltak. Kérek mindenkit, aki az esettel kapcsolatosan esetleg látott valamit, bármilyen információja van jelezze nekem vagy a Tapolcai Rendőrkapitányság irányába. Ha esetleg ezen sorokat olvassa, aki arra vetemedett, hogy egy betegért siető mentőautóból lop az jelentkezzen, mert a rendőrök gőzerővel nyomoznak. Ezen felül pedig szégyellje magát, a bajtársakkal töltött kettő nap folyamatos szolgálat után sikerült a mai előretervezett szabadidős programot is tönkre tennie. A segítséget és a megosztásokat köszönöm! -írta a pórusjárt mentős.

(Turi )