hirdetés

Szabálytalanul ment az úton, de a legrosszabb, hogy elhajtott a helyszínről a teher-autó sofőrje. Aki látta a balesetet, segítsen a rendőröknek megtalálni.
sárgavillogóA nyíregyházi állatpark közelében okozott balesetet egy sárga villogós teherautós, aki elhajtott a helyszínről.

A rendőrség eddig információi szerint november 15-én 16 óra körül egy eddig ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen hatósági jelzésű, fehér színű, Ford típusú platós kisteherautóval közlekedett Nyíregyháza, Sóstói úton, a Berenát utca irányából a Blaha Lujza sétány felé.

A sofőr a Sóstói út és a Blaha Lujza sétány kereszteződésben balra kanyarodás közben nem adta meg az elsőbbséget egy neki szemből közlekedő Audinak. A vétlen sofőr ki akart térni az útjából, ám a füves útpadkára átsodródva egy fának, majd egy épület falának csapódva állt meg. A balesetben a sofőr könnyű, míg utasa súlyos sérüléseket szenvedett.

A kisteherautó sofőrje megállás és adatai hátrahagyása nélkül tovább közlekedett az Állatpark irányába.
A Nyíregyházi Rendőrkapitányság az ügyben közúti baleset gondatlan okozása miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.
A rendőrség kéri mindazok segítségét, akik látták a balesetet, vagy bármilyen információjuk van róla.