hirdetés

Káosz Újpalotán
2017-11-08 22:42

Káosz a XV.kerületben. Busszal ütközött egy autó a Nyírpalota útnál lévő buszvégállomásnál emiatt visszafordítják az autós forgalmat. Igaz, ha 2-300 méterrel a elterelte volna egy rendőr a forgalmat, akkor dugó se lenne a környéken. A baleset miatt a buszvégállomás sem üzemel a buszok a Nyírpalota úton várakoznak.

buszbaleset nyírpalota útEgy tömegközlekedési buszjárattal ütközött össze egy személyautó a XV. kerületben, a Nyírpalota úton a buszvégállomásnál, majdnem a Szentmihályi úti kereszteződésénél. A forgalom így lebénult, mert az összetört busz és az autó teljesen elzárja a dupla sávos utat és minden autóst visszafordítanak. A káosz nagy.

Tény, ha az Újpalotai picnál egy egyenruhás elterelte volna a frgalmat akkor talán dugó sem lenne és vissza fordítani sem kellene egy autóst sem . Ráadásul a Nyírpalota úton állnak a buszok,mert a végállomásra nem tudnak behajtani. A sofőrök a buszokat a külső sávban állították le.

Az összetört buszon öten utaztak, közülük senki nem sérült meg, azonban a személyautó vezetőjéhez a fővárosi hivatásos tűzoltók mentőt hívtak állapotáról egyelőre nincs hír.