hirdetés

It­ta­san ve­ze­tett, ha­lá­los bal­ese­tet oko­zott, majd ha­za­ment. Halott testvérét pedig ott hagyta a roncsban. Csoda, hogy né­gyen így is túl­él­ték. A sofőr most vádlott, és magyarázatot kell adnia miért tette azt, amit.

reszeg-soforElképesztő közlekedési baleset után emelt vádat egy 23 éves férfi ellen az ügyészség. A somogyi férfi egy éve két testvérével és két ismerősével borozott, majd amikor elfogyott az italuk, a társaság elindult italt venni Toponár községbe. A dolog szépséghibája, hogy autóval mentek, amit az akkor már igen részeg vádlott vezetett. Miután sikeresen megvették a bort, a férfi még megivott fél deci pálinkát is, majd hazaindultak – de újra autóval, és ez volt a végzetes és tragikus döntés.

Az ittas férfi száguldozni kezdett az autóval, és nem csoda, hogy még a községen belül 100-110 km/h sebességgel kirepült az útról egy kanyarban. Az autó az árokba, majd onnan egy fának csapódott. A vádlott egyik testvére kizuhant, és még a helyszínen meghalt, a másik testvére és két ismerőse, valamint ő maga is súlyos sérüléseket szenvedtek. Csoda, hogy ők négyen túlélték. A vádlott amikor felfogta és megtudta, hogy a testvére meghalt, egyszerűen elment a helyszínről.

Csak másnap, az élettársa bejelentése alapján, fogta el a rendőrség.