hirdetés

Itt a limitált Nissan
2016-11-09 07:29

A Nissan limitált kiadást dob piacra a villanyhajtású Leafből. A Black Edition, azaz fekete kiadás elsősorban éjfekete fényezéséről és szintén fekete könnyűfém felnijeiről ismerszik meg.
nissan-leaf-2A Nissan Leaf Black Edition nevéhez hűen teljesen fekete, merőben új színben tüntetve fel a derék villanyautót. A Leaf ebben az árnyalatban meglehetősen szokatlan, eddig jobb híján fehérben és világoskékben láthattuk az autót. A fekete külső fényezéshez ráadásul fekete 16 colos könnyűfém keréktárcsákat társítottak, a tükörházakat is feketére mázolták, lesötétítették a hátsó ablakokat és a légterelő szárnyat.

Az autó felszereltsége is exkluzív, az alapellátmány része például a teljesen LED-es fényszórók, a kék szegélyvarrású szőnyegek, a 360 fokos kamerarendszer, továbbá a Nissan Connect EV telematikai rendszer.

A limitált kiadású modell értékesítése jövő márciusban indul és augusztusig tart. A Nissan Leafből egyébként 2010-es bemutatása óta 240 ezret adtak el a világon, Európában 64 ezer darab fut belőle. Ezzel a legnépszerűbb villanyautó a világon.