hirdetés

Kikerült a Zengő Motorsport WTCC csapatából  Ficza Feri, helyét Nagy Dániel vette át. A Zengő Motorsport döntése sokak szerint várható volt, hisz Ficza apja egy igen kemény és szövevényes adócsalási ügybe keveredett bele és amíg nem tisztázza magát ez úgy tűnik gyermeke sportkarrierjét is beárnyékolhatja.

 

nagy dani zengő motorsportNagy Dániel és Aurélien Panis vezeti idén a Zengő Motorsport autóit a WTCC-ben.  Ficza Feri íhy kikerült a Hondából. Zengő Zoltán azt mondja, nagyon nehéz helyzetben volt, mikor választania kellett.

Nem volt könnyű döntés, de végül a választásom Nagy Danira esett. Ő szerepel majd a csapat TC1-es Hondájával a világbajnokságon. A Zengő Motorsport azonban megerősítette, ifj. Ficza Ferire is számítanak csak másképp és más formában. –mondta Zengő Zoltán.

Mint ismeretes Ficza apja egy monstre milliárdos adócsalási ügybe keveredett. Maga a versenyzés sem olcsó a Zengő Motorsportnál. Úgy tudjuk Ficza is fizetős versenyző volt.

Hosszú és feszült hónapok állnak a hátam mögött. Miközben keményen készültem – tudat alatt talán már a WTCC-re – végig benne volt a levegőben, hogy az idei évem akár másképp is alakulhat. Ennek ellenére a cél ott lebogott a szemem előtt és most eljött a várva várt pillanat. Elképesztően boldog vagyok, hogy végre kijelenthetjük, megkaptam a Zengő Motorsport bizalmát,és életem első teljes Túraautó-világbajnoki évére készülhetek. Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki valamilyen formában hozzájárult ehhez – kommentálta a döntést Nagy Dániel.