hirdetés

Háromra emelkedett az alcsútdobozi baleset halálos áldozatainak száma. Egy fiatal nő és egy férfi már a helyszínen meghalt, és a kórházba szállítást követően most elhunyt a harmadik fiatal is, aki a kocsiban ült.

 

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy Opel és egy kamion és egy tehergépkocsi ütközött össze szerda délelőtt a 811-es számú főúton Alcsútdoboz és Felcsút között. A balesetben a gépjárművet vezető 23 éves budapesti férfi és 24 éves dédestapolcsányi illetőségű női utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették, míg a gépjármű másik utasa, egy 21 éves budapesti férfi a kórházba szállítást követően hunyt el.

A piros Opelből szó szerint semmi nem maradt és a képeket látva kijelenthetjük, hogy esélyük sem volt az autóban ülőknek a túlélésre.

Azt, hogy pontosan mi történt és ki. a felelős a balesetéről azt pontosan nem tudni a rendőrség vizsgálja a körülményeket.

A balesettel érintett útszakaszon a helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották, az út ismét teljes szélességében járható.

 

( Balu )