hirdetés

Drogos autóst fogtak a csepeli zsaruk. Az ámokfutó pedig a nagy menekülés közben még a rendőrautónak is nekigurult, pestiesen mondva így a saját baját is sikerült bővítenie.

 

Amerikai akciófilmekbe illő autós hajtóvadászat volt Csepelen, miután egy sofőr nem állt meg az őt leintő egyenruhásoknak, hanem inkább a gázra lépett. Az ámokfutót egy szemből érkező járőrautó kényszerítette megállásra, de a drogos vezető még ekkor is menekülni akart, hisz kiugrott a kocsiból, és megpróbált elfutni, de a rendőrök pechére utolérték. Ebből is látszik a magyar zsaruk futni is tudnak.

Az ámokfutó nagy pechére az autója elkezdett gurulni, hisz a nagy rohanásban semmire nem volt ideje, s a hátrafelé guruló autója összetörte a mögötte lévő rendőrkocsit.

Az ámokfutás valamennyire érthető volt, hisz az autóban drogfogyasztáshoz használt pipát, üres fóliadarabokat és egy kábítószergyanús sodort cigarettát is találtak.

A 24 éves R. Jánost ezért mintavételre előállították, a kocsiból lefoglalt anyagokat pedig szakértői vizsgálatnak vetik alá. Mivel a férfi először testvére adataival próbálta magát igazolni, a XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nemcsak kábítószer birtoklása, hanem közokirat-hamisítás miatt is eljárást indított ellene – írta meg a police.hu.​