hirdetés

A SeaFleet használatának egyik legnagyobb hozzáadott értéke, hogy segítségével az egyes kimutatások és lekérdezések nagyságrendekkel egyszerűbben kivitelezhetők. Ez pedig nagyon fontos dolog a flottakezelés kapcsán.

 

Elvégre a céges gépjárművek kezelése kapcsán rendszerint felmerülnek különféle kiadások, adminisztrálni kell a megtett utat és az elfogyasztott üzemanyagot, és még rengeteg dolgot említhetnénk.

 

Bizonyos időközönként szükség van ezeknek az adatoknak a pontos lekérdezésére és áttekintésére. Erre kivétel nélkül valamennyi olyan cégnél szükség van, ahol flottakezelő program alkalmazása indokolt.

 

Rövid bejegyzésünkben azokat a gyakran ismételt kérdéseket válaszoljuk meg, amelyek a kimutatások és lekérdezések kapcsán rendszerint felmerülnek.

 

Megoldható-e bármilyen módon az adatok kimentése?

 

Igen, erre van lehetőség. Egész pontosan a minden egyes blokkban elérhető „Adatok megtekintése” funkciót kell keresni, és az Export CSV opciót kiválasztani.

 

Milyen módon megy a futásteljesítmény figyelése a gumiknál?

 

A kilométeróra állása rögzítésre kerül a gumik felszerelésekor, illetve a leszerelésnél is. Ezen információ birtokában már nem nehéz elérni az élettörténetet, valamint a futásteljesítményt.

 

A szoftverben megtalálható-e üzemanyag – limit kezelés funkció?

 

Az üzemanyag keret kezelése nem képezi a szoftver részét. Ettől függetlenül a személyre szabott kilométer keret menedzselése időszaki bontásban, elszámolással elérhető funkció a felületen.

 

A dolgozói elszámolások kezelése megoldható a SeaFleet segítségével?

 

Igen, erre van lehetőség a rendszeren belül. A magánhasználat, a káresemény, a szabálysértés elszámolására, emellett pedig még a pénzügyi rendszer felé töténő feladására is lehetőséget kínál a SeaFleet.

 

A rögzített adatok lekérdezhetősége milyen módon valósul meg?

 

Egyrészt minden egyes funkció lehetővé teszi az adatok lekérdezését, illetve a megjelenítését is. Emellett pedig a szoftver kapcsán alkalmazható egy önálló riportkészítő eszköz is. Ennek a segítségével a végfelhasználó is tetszés szerint össze tud rakni lekérdező, illetve elemző riportokat is.

 

A riportok exportálására XLS, CSV, PDF formátumba is van lehetőség. Az alapból elérhető riport készlet mellett igény szerint speciális riportok generálása kapcsán is készséggel állnak rendelkezésre a SeaFleet munkatársai.

 

Tud-e a program a várható életútból bármit is számolni?

 

Igen, az időszakokhoz kötött, valamint az időszaktól független költségkimutatások is ezekre az adatokra támaszkodnak