hirdetés

A Wraith Carbon Edition kupéhoz kínálják a könnyű és tartós, valamint méregdrága poggyászkészletet, amely az autó a Rolls-Royce bőrkárpitjából készül. Az utazótáskákat csekély 12 millióért megkaphatjuk. A dúsgazdagok biztos ilyennel fognak majd járni-kelni az utcákon. Kíváncsian várjuk, hogy Magyarországon vajon kinél bukkan majd fel a Gucci cuccokat váltó új őrületes Rolls márka. 

 rolls kiegészítőkA Rolls-Royce Wraith kupéból készítették el a Carbon Edition változatot, amelyben az alapáron adott fabetétek helyét karbonból sütött elemekkel töltötték meg. Ehhez a különkiadáshoz lehet mostantól (vagy épp visszamenőleg) rendelni az új, hatdarabos poggyászkészletet.

A könnyű és strapabíró karbonból készítették el a vázat, a külsőnél pedig azt a bőrt használják, amelyet az üléseknél is, természetesen a díszvarrást is ugyanazzal a cérnával követik el. Úgy helyezték el a kapaszkodókat, hogy azok a tömegközéppontnál legyenek, ergonómiai szempontok alapján formálták őket.

Minden táskán megtalálható a Spirit of Ecstasy szobor képmása, a gurulós koffernél magától értetődően a keréktárcsákon mindig függőlegesen áll a márkajelzés – ennyi pénzért mondjuk ez a minimum. Érdekes módon világszerte több ára is van az egyező tartalmú poggyászkészletnek, az USA-ban 45 845 dollár, azaz 12,6 millió Ft, Európában 28 984 euró,  azaz 9 millió Ft , Japánban 4 753 323 jen  azaz 12 millió Ft az ára, a világ többi piacára 42 606 USD, azaz 11,7 millió Ft az ár.

(Forrás: Esti Újság–Automotor)