hirdetés

Ez a MINI brutális lett, nagyon. Az olasz forgalmazó készítette el a BMW R nineT Scrambler motorkerékpár társának a Mini Clubman All4 Scramblert.

mini cross

Az egyik leglátványosabb BMW motorkerékpár az R nineT alapján készített Scrambler, amely a korai terepgépeket idézi bütykös abroncsaival, ezt próbálta megidézni az olasz forgalmazó az összkerékhajtású Clubman All4 alapján épített Scrambler-tanulmánnyal.

A bütykös abroncsok, a kicsit megemelt hasmagasság bizonyítja, hogy teljesen felesleges dolog a Countryman nevű dedikált szabadidő-autó, hiszen sokkal vagányabb megjelenéssel nyújtja a Clubman ugyanazt a szabadságot. Nem is nagyon kellett a karosszériához hozzányúlni, némi fekete alsó borítás, kiegészítő fényszórók, takaros kis tetőcsomagtartó és matt szürke fényezés jelenti a változást.

Az utastérben nappabőr és alcantara kárpitozás, és ugyanilyen anyagokból készített egyedi poggyászkészlet jelenti a változást. Arról nem szól a hír, milyen motor hajtja a Clubman All4 Scramblert, de nem is ez a fontos a Salone Auto Torino – Parco Valentino 2016 összejövetelen bemutatott autó esetén.

(Forrás: AM)