hirdetés

Dutyiba került az a férfi, aki megütött egy rendőrt majd a lopott autójával neki is ment  a rendőrautónak.  A budakalászi férfi most gondolkodhat, hogy kellett-e ez neki.
rendőrt verő suzukisA rendőrség tájékoztatása szerint – a jelenlegi adatok alapján – J. József megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy október 28.-ára virradó éjszaka, egy budakalászi ingatlan előtt leparkolt Suzuki Swift típusú gépkocsit eltulajdonított.

A Szentendrei Rendőrkapitányság munkatársai adatgyűjtést követően még aznap délután megjelentek egy budakalászi háznál, ahol az utcán felfigyeltek a korábban ellopott autóra. A jármű vezetőülésében helyet foglaló férfi azonban nem hagyta, hogy intézkedjenek a rendőrök, egyiküket megütötte, a gépkocsival pedig megpróbálta elhagyni a helyszínt. A rendőrök elugrottak a jármű elől, ami ezután két leállított szolgálati gépkocsinak ütközve állt meg.

 

A 33 éves férfit a helyszínen elfogták, ezt követően a Szentendrei Rendőrkapitányságra előállították, kihallgatását követően őrizetbe vették.