hirdetés

Fura egy autólopás történt Lengyelországban. Miután meglovasítottak egy méregdrága Lamborghinit és mentek vele pár karikát, a tolvaj az út közepén hagyta a verdát. Kipróbálta, jó volt, ennyi.
el-opott-lamboMeglehetősen furcsa helyzetnek lehettek szemtanúi a kiérkező rendőrök a lengyelországi Wloclawek városában, ahol egy út közepén hagyott Lamborghini Aventadorral szemezhettek egy bejelentés után – írja az Autó-motor.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy az autót minden bizonnyal Németországban lophatták el, mégpedig oly módon, hogy a gyári kulcs jelét erősítették fel, így bár ellopni el tudták az autót, de azt csak egyszer lehet beindítani, a motor leállását követően erre már nem lesz lehetőség. Ezért feltételezhető, hogy az autó azért lett az út közepén hagyva, ugyanis abból kifogyott a benzin.

Külön érdekesség, hogy a járművön szereplő rendszám szerint az autónak egy Gallardonak kellene lennie, ám a lengyel út közepén hagyott fekete járgány egy Aventador. Az információk szerint a holland rendszámú Gallardo 2008-ban került a forgalomba, ahonnan március 18-án vonták ki úgy, hogy a biztosítást a mai napig fizetik rá és nem jelentették be a helyi hatóságoknak, hogy bárki is ellopta volna. Az autóval kapcsolatban tehát egyre csak gyűlnek a rejtélyek.