hirdetés

Halálos baleset volt Szolnoknál szombaton reggel 5:40 körül, hárman a helyszínen életüket vesztették, írja a rendőrség. A nagy ködben egy kisbusz és egy nagyobb autóbusz ütközött össze a 4-es út 99. kilométerénél, a Szent István hídnál. A karambolban a kisbusz utasai közül hárman meghaltak, két holttestet a szolnoki tűzoltók feszítővágóval emeltek ki a járműből.

balesetKardos József, a megyei mentőszolgálat vezetője az MTI-nek megerősítette, hogy tíznél többen sérültek meg a balesetben.

A Ford Transit előzés közben frontálisan ütközött össze a nagyobb busszal, amibe aztán hátulról belecsapódott egy autó. Utóbbiban senki nem sérült meg.

A balesetet szenvedett kisbusz román, a nagyobb jármű magyar rendszámú.

Néhány órával később az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 70-es kilométernél is volt egy halálos baleset. Itt egy teherautó és egy autó karambolozott, utóbbi jármű egyik utasa vesztette életét.

Hódmezővásárhely és Szikáncs között árokba hajtott egy autó. Az eddigi adatok szerint a járműben utazó két ember nem kapcsolta be a biztonsági övet, és kiesett a gépkocsiból. Egyik utasa a helyszínen életét vesztette, másik utasát kórházba vitték, írja a katasztrófavédelem.