hirdetés

A nyújtott hátsó résszel rendelkező Tivoli XLV mellett az egy számmal nagyobb méretű SIV-2-tanulmány lesz a Ssangyong genfi újdonsága.

ssangyong SIV2

Jópofa kis méretű szabadidő-autó a Ssangyong Tivoli, de ez nem marad sokáig így, mivel Genfben bemutatkozik a 23,5 centivel megnyújtott hátsó résszel rendelkező XLV változat, amely alaphelyzetben 720 literes rakteret kínál majd!

Eredetileg egyébként nem akart két karosszériát a dél-koreai cég, de a tavalyi Frankfurti Autószalonon olyan kedvező fogadtatása volt a tanulmánynak, hogy mégis annak megvalósítása mellett döntöttek.

Egy számmal nagyobb méretű járművet előlegez meg a SIV-2 elnevezésű tanulmány, a Smart Interface Vehicle 2 egy prémium középkategóriás szabadidő-autó lesz majd, amelynek kulcsfontosságú szerepe lesz a márka megújulásában.

Nemcsak a belső lesz különleges, de hibrid hajtást is kap majd a kocsi, az 1,5 literes, turbós benzinmotor munkáját egy 14 lóerős villanymotor segíti majd, a hibrid hajtást később az összes új fejlesztésű Ssangyongba beépítik majd.