hirdetés

Méregdrága luxuskocsival gázolt az ismert sárvári vállalkozó és hagyta cserben a házaspárt. Két fiatal vette észre az elütött párt, akik súlyos életveszélyes állapotban vannak.

sárvári gázolásMilliomos üzletember, Sárvár legmenőbb gasztrobárjának tulajdonosa gázolta el, majd hagyta cserben a házaspárt, akikre két fiatal talált rá.

Egész Sárváron ismerik azt a vállalkozót, aki szerdán elgázolt, majd sorsára hagyott egy, a zebrán átkelő idős házaspárt. A Bors információi szerint a férfit Zalaegerszegen fogták el, B. Attila ismert helyi vállalkozó, Sárváron több vendéglátóegységet, többek között egy népszerű gasztrobárt működtet. A helyiek sokszor látják elhajtani ezüstszínű luxuskocsijával, egy alsó hangon tízmilliós értékű Audi A6-ossal azon az úton, ahol a balesetet is okozta.

Mélységesen megdöbbentünk, amikor hallottuk, hogy ő tette – mondta egy helyi asszony.

Azt hallottuk, hogy a zalaegerszegi exbarátnőjénél bujkált, ott találták meg.

A kocsiját pedig a baleset után külföldre vitte, de már azt is hazaszállították a rendőrök – tette hozzá a neve elhallgatását kérő hölgy. Tegnap a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztálya közölte: a férfit közúti baleset gondatlan okozásával és segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják. A Szombathelyi Járásbíróság tegnap előzetes letartóztatásba helyzete B. Attilát.