hirdetés

Csúszdázhattak a Wizz Air utasai Debrecenben. Vészkiürítéssel szállították ki az utasokat egy Wizz Air Airbus A320-asról Debrecenben – írja az Airportal.hu, az esetről videó is felkerült a netre.

 

Vészcsúszdákon szállították ki a Wizz Air Debrecenből Párizsba induló járatának utasait a debreceni repülőtéren szombaton az esti órákban, mert utasok beszámolói szerint kigyulladt a repülőgép segédhajtóműve – írja az Airportal.hu, amely szerint az esetről román portálok írtak elsőként és közöltek egy utas által készített videót, amelyen az látható, hogy az utasok a Wizz Air Airbus A320-as első ajtajain, vészcsúszdákon keresztül hagyják el a repülőgép fedélzetét.

A felvételen tűzoltó látható, bár tűz szerencsére nem. No meg sok sok utas, a háttérben a Wizz gép kieresztett csúszdákkal.

A gép úgy tudjuk Párizsba tartott de az egyik hajtóművel komoly gondok akadtak. Azt nem tudni, hogy a gép visszafordult vagy még fel sem szállt, amikor a baj megtörtént. Így a gép utasait végül vészcsúszdákon menekítették ki. Sérültekről nem tudni.