hirdetés

Csomagküldés a GLS-sel
2020-04-16 01:01

A GLS futárszolgálat az egyik legismertebb csomagküldő cég hazánkban. Számos előnnyel jár a szolgáltatásuk. Nézzük, miért érdemes őket választani!

 

Megbízható futárszolgálat

A GLS futárszolgálat az egyik legmegbízhatóbb és legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtó cég a piacon. Náluk mindenképpen biztonságban van a küldemény!

Háztól házig szállítás belföldön és külföldön

Kifejezetten kényelmes, hogy a csomagot háztól házig szállítják, így gyakorlatilag a lakásunkat el sem hagyva, az otthon kényelméből intézhetjük a csomagok feladását. További pozitívum, hogy a GLS nem csak belföldön, hanem külföldre is vállal csomagszállítást, európai országok mellett 8 amerikai államba is. Ha a külföldi küldemény kézbesítéséről tájékozódnánk általánosságban, érdemes felkeresni a Csomagnet.hu weboldalát.

A GLS belföldön a csomagfelvétel utáni egy munkanapon belül vállalja a kézbesítést, míg külföldre való szállítás esetében 5 munkanapon belül érhet célt a csomag.

Kedvezményes árak, egyszerű fizetési mód

A GLS futárszolgálat meglehetősen barátságos árakkal dolgozik, már nettó 1.488 Ft-tól adhatunk fel csomagot náluk! A Csomagnet.hu weboldalán pillanatok alatt díjkalkulációt is végezhetünk, ehhez csupán meg kell adnunk a feladás helyét, a csomag paramétereit (csomag hossza, szélessége, súlya), a dobozok számát és a címzett helyet, majd ki is számolja a kalkulátor az ajánlatot.

A cégnél a fizetés is rugalmas: a futárdíj ellenértéke kiegyenlíthető banki átutalással vagy bankkártyás fizetéssel, de utánvét is lehetséges.

Rendelés akár regisztráció nélkül is

A regisztráció sokak számára jelent nyűgöt, a Csomagnet.hu weboldalán azonban akár regisztráció nélkül is megrendelhető a GLS futárja. Azonban jó tudni, hogy a regisztráció nem vesz igénybe sok időt, viszont számos előnye van. A felhasználói fiókkal rendelkezőknek nem kell minden rendelésnél újra megadni az adatokat, ha ugyanarra a helyre küldenének csomagot, valamint nyomon is tudják azt követni. Utóbbi különösen hasznos külföldi szállítás esetében, hiszen a csomag így mindig szem előtt lesz.

Értéknyilvántartás lehetősége

A GLS-nél arra is van lehetőség, hogy értéknyilvántartást vásároljunk az egyes csomagokhoz, így azok fokozott biztonsággal kerülhetnek a címzetthez.