hirdetés

Ennyi. Vége a találgatásoknak. Akik azt hitték, hogy Valtteri Bottas a Renault-hoz fog igazolni 2017-re, azoknak nem lett igazuk. A finn pilóta két extra évet firkantott alá a jelenlegi csapatával, a Williamsszel.
bottasHabár nem volt semmi előjele a szerződésnek, az Auto Bild és a Speed Week is biztosan állítja, hogy az aláírás megtörtént, és még 2 évig fog a csapatnál versenyezni a fiatal tehetség. A források szerint ez egy elég rossz hír Felipe Massának, aki így elveszítheti az ülését, mert a pletykák szerint Jenson Button vissza szeretne térni a volt csapatához. A csapatfőnök nem nyilatkozott a kérdésről, de helyettese szerint pedig még nem döntöttek el semmi konkrétat.

– Úgy gondolom, hogy nagyon boldogok lehetünk azzal a munkával, amit Felipe és Valtteri tett a csapatért az elmúlt időkben – nyilatkozta a csapatfőnök-helyettes, Claire Williams.

Tudom, hogy mindenki arra vár, hogy mi is nyilatkozzunk a pilótakérdésben, ahogy ezt még más csapattól is elvárják, de még nem 100%-ig biztos a felállásunk. Nem vagyunk még teljesen biztosak a kérdésben, de reméljük, hogy hamarosan bejelenthetjük.