hirdetés

Benézte a BMW-s
2022-02-06 19:05

Brutális baleset volt az M7-es bevezető szakaszán. Egy BMW-s okozott kalamajkát, amelyben eyy busz és még két autó tört össze.

 

A rendőrség közleménye szerint a balesetben egy ember sérült meg. A Baleset-info szerint az autópálya érintett szakaszán a belső sávban egy utánfutót vontató Toyota kisbusz ment, mellette a külső sávban pedig egy menetrend szerinti Volánbusz. A beszámoló szerint a két jármű mögött érkezett egy BMW nagy sebességgel. A sofőr úgy gondolhatta, hogy még átfér, de a Volánbusz hátuljának ment, megpördült, majd a szalagkorlátnak csapódva a menetiránnyal szemben állt meg.

A BMW jobb oldala lényegében megsemmisült, a kocsi pollenszűrője beleállt a buszba. A buszon 20 ember utazott, de nem sérült meg senki szerencsére.

A Toyota a szétrepülő alkatrészektől sérült meg, de el tudta kerülni az ütközést. Érkezett azonban egy Renault is, amely a baleset okozta porfelhő miatt nem látta az akadályt, így belement a Toyotába. A BMW sofőrjét feszítővágóval kellett kiszedni a roncsokból, ő alig sérült meg. A beszámoló szerint a helyszínen kiderült, hogy a férfi ittas volt.

( Predrag M.)