hirdetés

Felborult egy katonai terepjáró az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán Törökbálint közelében, a balesetben több katona megsérült. A katonák egy balesetet akartak megelőzni, de ő maguk kerültek a végén bajba. A helyzethez képest a katonák jól vannak. 
Budapest, 2016. szeptember 24. Felborult katonai terepjáró az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezetõ oldalán Törökbálint közelében 2016. szeptember 24-én. A balesetben négy katona sérült meg. MTI Fotó: Mihádák ZoltánAz autóút 6-os kilométerénél, az annahegyi pihenőnél történt balesetben a terepjáróban utazó négy katona közül egy súlyosan sérült, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba, három társa könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Honvédelmi Minisztérium (HM) kommunikációs osztálya közölte, a balesetben egy MG-270 típusú katonai terepjáró borult fel, amikor annak sofőrje egy ütközést akart elkerülni. A járműben utazó négy katonát az MH Egészségügyi Központba szállították, ahol a vizsgálatok megállapították, hogy egy katona 8 napon túl gyógyuló, két katona pedig könnyű sérüléseket szenvedett. A balesetnél még a délelőtti órákban is tartott a helyszínelés, amelyben a törökbálinti tűzoltók segédkeznek, a forgalom egy sávban halad. Az Útinform közlése szerint a környéken torlódnak a járművek.

(Fotó: MTI)