hirdetés

A szerb profi ligában szereplő Topolya FK focistái is balesetet szenvedtek a Topolya és Szabadka közötti úton kialakult homokviharban. A tömegkarambolban 13 autó és kamion rohant egymásba. A TSC játékosait szállító mikrobuszba egy autós hajtott bele és csúsztak az árokba, szerencsére a játékosok nem sérültek meg.

 

Topolya és Szabadka között hatalmas porvihar alakult ki a Vajdaságban. Akárcsak két héttel ezelőtt az M1-es autópályán Mány térségében. Nos a szerb oldalon 13 autó és kamion rohant egymásba. A homokviharban a szerb profi ligában előkelő helyen álló magyar vajdasági futball csapat a TSC FK játékosai is belefutottak. A kisbuszuk a focistáknak le is húzódott, meg is álltak, vészvillogóval, hogy elkerüljék a balesetet de pechükre egy szerb autós simán belőkte őket az útmenti árokba. Szerencsére a topolyai játékosok nem sérültek meg a balesetben, ami jó hír hisz a dobogóért hajtanak a vajdasági magyar csapat játékosai.

A Szabadkai Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a balesetben heten könnyebben megsérültek.

Alig két hét telt el a magyar autózás történetének egyik legbrutálisabb tömegbalesete óta, amelyet a látásviszonyokat teljesen elrontó homokvihar okozott. Akkor 32 személyautó, öt kisteherautó és hat kamion volt érintett az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, Mány térségében bekövetkezett tömegszerencsétlenségben. A járművek közül 19 személyautó, egy kisteherautó és egy kamion gyulladt ki. Összesen 36 ember sérült meg, egy személy életveszélyes, 13 súlyos sérüléseket szenvedett, egy ember pedig az életét vesztette.