hirdetés

Fordulat a Forma–1-es guru anyósának elrablási ügyében. A brazil rendőrök egy Bernie Ecclestone alkalmazásában álló pilótát is letartóztattak a túszejtők elfogása során.

ecclestone-putyin

Bár úgy tudni, Bernie Ecclestone hajlandó lett volna fizetni a 67 éves anyósa, Aparecida Schunck elrablóinak, a brazil rendőrség erről lebeszélte, majd az emberrablók telefonhívásait lenyomozva hétfőn – tíz nap után – sikerült is kiszabadítaniuk az asszonyt. A Sao Pauló-i rendőrök három férfit tartóztattak le az ügyben, köztük Jorge Eurico da Silva Fariát, aki helikopterpilótaként állt Ecclestone alkalmazásában. A hatóság közölte, hogy a nyomozás még nem ért véget, további gyanúsítottak is lehetnek.

– Az elmúlt pár nap nem volt valami kellemes, nem jó, ha ilyen történik az ember családjával. De a rendőrök fantasztikusak voltak, hihetetlen, első osztályú munkát végeztek. Nagyon, nagyon, nagyon elégedettek vagyunk velük! – nyilatkozta az F1, ura Bernie Ecclestone.

Ecclestone feleségének édesanyja így beszélt szabadulása után: Csakis azt szeretném, hogy elkapják őket, hogy mást már ne rabolhassanak el Sao Paulóban!

Úgy tudni, az orosz hírszerzés is besegített Ecclestone anyósának a megtalálásában, hisz köztudottan erősek Latin-Amerikában az orosz kémhálózatok.