hirdetés

A Molnál csak naponta egyszer lehet ársapkásan tankolni. Kétszer 10 liter sem fér bele a napi ötvenliteres limitbe. Pórul jártak a robogósok is nem picit, hisz nekik forgalmijuk sincs s el is feledkeztek róluk nagyjaink.

Naponta egyszer lehet tankolni a MOL kutakon. Ez többeknek komoly problémát okoz, hiába tankolnának bőven az 50 literes limit alatt, a rendszer kiszúrja, ha aznap már vételeztek üzemanyagot.

Volt, aki kétszer tankolt egy nap, tankolásonként 23 litert, vagyis napi szinten belefért a Mol által június 24-én megszabott 50 literes limitbe. Két külön megyében történt a tankolás, és a második helyen azt mondták neki, hogy nem kutanként lehet ársapkásan tankolni, hanem mennyiségtől függetlenül csak napi egy alkalommal – írta egy olvasónk.

Ahol az olajtársaság napi 50 literes tankolási napi limitről tájékoztat, nem tesznek említést arról, hogy egy forgalmival egy adott napon csak egyszer lehet olcsón tankolni, és hogy ez akkor is áll, ha nem merítette ki az autós az 50 literes limitet.

Másik olvasója azt írta a lapnak, hogy július 30-a óta hatósági áron nem, csak piaci áron adnak ki neki üzemanyagot. Ennek oka, hogy a robogóknak nincs forgalmi engedélyük, így azt nem is tudják bemutatni a benzinkúton, annak igazolására, hogy a jármű magyar természetes személy birtokában van, aki jogosult a 480-as üzemanyagra.

Volt aki hiába vitték az adásvételi szerződést, és a kgfb-igazolást, azokkal sem kaptak olcsón benzint. Mint írta, a környékükön sokan járnak robogóval dolgozni, mert az keveset fogyaszt, és így olcsóbb a bejárás. De most ellehetetlenítik számukra az olcsó munkába járást.-mondta egy panaszos Csongrád megyei olvasónk.

 

( S.B.L )