hirdetés

Az Esti Újság úgy tudja nagyon súlyos állapotban, élet-halál között van annak a 3 éves kislánynak az édesanyja, aki Csobánkánál ütközött össze egy másik autóval. A gyermek életéért hiába küzdöttek sajnos ő a kórházban meghalt. A tragédiáról a nagypapa a tévéből értesült csak.

 

Nem tudták megmenteni az életét annak a hároméves kislánynak, aki szerdán megsérült egy közúti balesetben Csobánkánál, az esti órákban elhunyt, írja a Police.hu.

Mint ismeretes a gyermeket mentőhelikopterrel szállították a Heim Pál Kórházba, a gyorsaság miatt gyalogos mentődolgozókkal zárták le Budapesten az Üllői út érintett szakaszát, hogy a mentőhelikopter közvetlenül a sürgősségi előtt landolhasson.

Úgy tudjuk a kislány édesanyja élet-halál között van. Ráadásul a tragédiáról a kislány nagypapája a tévéből értesült csak, akit nagyon megviseltek az események.

Eddig ismeretlen okból szerdán fél tizenkettő körül frontálisan összeütközött két autó a 1109-es számú úton, Csobánka külterületén. A balesetnek három súlyos és egy könnyebb sérültje volt.