hirdetés

A Lexus Europe bejelentette, hogy kreatív együttműködésre lép Jude Law hollywoodi színész-producerrel, hogy közösen mutassák be az RX világát. A kampány a márka látványos új prémium szabadidőjárművét, a 2016-os Lexus RX-et állítja reflektorfénybe.

jud law-lexus

A bejelentéssel egy olyan, egyedülálló kapcsolat veszi kezdetét, amely a luxus, az élmények és a szaktudás világára egyaránt kiterjed. Jude Law integrált módon fog együtt dolgozni a Lexus márkával: az interaktív operatőri munkának és színjátszásnak köszönhetően a nézők egészen élethű módon élhetik át az RX-szel járó életstílust. Jude Law az RX tv-reklámban is megjelenik: csodálatos francia Riviérán és Olaszország szépséges Fiuggi régiójában forgatott reklámfilm a mai naptól látható az európai televíziós csatornákon.

Alain Uyttenhoven, a Lexus Europe vezetője a következőket mondta: rendkívüli izgalommal tölt el bennünket, hogy a ‘Life RX’’-kampányban egy olyan nagyszerű színésszel és hamisítatlan úriemberrel dolgozhatunk együtt, mint Jude Law. A kampány tökéletesen érzékelteti, hogy az RX milyen átlagon felüli tulajdonosi élményt jelent, köszönhetően merész formatervének, innovatív technológiáinak és mindenekelőtt prémium, fényűző hangulatának. A Lexus márka génjeiben hordozza a páratlan, progresszív luxus élményét, és ezzel az innovatív bevezető reklámkampánnyal és tv-spottal pontosan ezt az üzenetet kívántuk közvetíteni.