hirdetés

A 3-as metróval ne játsszunk, mert ebből nagyon komoly baj lehet! – mondta Tarlós István főpolgármester a metrófelújítás elhúzódásáról.

3-as-metro-indexAhogy arról többször beszámoltunk, a 3-as metróval kapcsolatban komoly vita alakult ki Lázár János és Tarlós István között.  A főpolgármester nem titkolta, hogy pénteken beszélt Orbán Viktorral, aki megígérte, hogy a héten találkoznak és megbeszélést tartanak a metró ügyében.

A 3-as metróval és az árvízvédelemmel nem szabad játszani, mondta a főpolgármester, és nyomatékosította: ezúton is arra kéri a kormányt, hogy a hármas metróval ne játsszanak, a főváros pedig nem vállalja mostantól a felelősséget az időcsúszásokért – közölte tarlós István, főpolgármester az ATV-ben.
A 3-as metró naponta Debrecen teljes lakosságának csaknem háromszorosát szállítja, többet, mint a MÁV. A metrófelújítás folyamatait lassítani több mint felelőtlenség – hangsúlyozta a főpolgármester.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek ebben a kérdésben gyorsítania és összpontosítania kell, különben a Fidesznek nagyon nagy problémája lehet Budapesten – vélekedett Tarlós István.

(Fotó: Index)