hirdetés

Örökre börtönben maradhat az a nő, aki két évvel ezelött a síró babáját megverte, hosszasan rázta míg meg nem halt. A fertőendrédi drámát ma sem érti senki de hamarosan ítéletet hoz a győri törvényszék.

 

fertőendrédi csecsemőgyilkosságUtolsó állomására érkezik a fertőendrédi csecsemőgyilkosságként elhíresült büntetőügy tárgyalássorozata. N. Marietta halálra rázta a hét hónapos kislányát, mert nem tudta elviselni a sírását. Tettéért örökre a rácsok mögött maradhat.

A nő korábban prostituáltként dolgozott Svájcban, majd a Tinderen ismerkedett meg egy férfival, akihez hozzá költözött Fertőendrédre fél éves kislányával, Kendrával.

N. Marietta rendszeresen ivott alkoholt, és nyugtatókat, antidepresszánsokat is szedett. Gyermekét elhanyagolta, részegen pedig többször türelmetlen is volt vele.

A végzetes napon, 2016. október 8-án reggeltől estig egyedül volt otthon, és ezalatt többször vett be nyugtatót, amelyből délutánig legalább nyolc darabot elfogyasztott. A kis Kendra sírni kezdett etetés közben, ezért legalább háromszor megütötte a fejét és nagy erővel, hosszasan rázta a hét hónapos csecsemőt, aki röviddel ezután életét veszítette.

Aztán hasra fektetve hagyta a földön, míg ő leült az ágy szélére. Órákig maradt úgy, nem hívott segítséget. A halott kisbabára végül az élettársa talált rá órákkal később.

N. Marietta vallomásában azt mondta, elvonási tünetei voltak, mert elfogyott a gyógyszere. Ismeretlen tablettákból bevett nyolc szemet és nem emlékszik semmire.

A Győri Törvényszéken csütörtökön várható ítélethirdetés az ügyben.