hirdetés

Egy évnyi nyomozás után megszüntették az eljárást a még 2017 elején pedofilgyanúba keveredett KDNP-s körmendi alpolgármester ellen, aki egy fiatalkorú tanítványával kezdett kapcsolatba. Szabó Ferenc már a legelején közölte ez egy lejáratás, hisz ő senkit sem rontott meg.

szabó ferenc körmend alpolgiA nyugat.hu cikke szerint a Körmendi Járási Ügyészség egy évnyi nyomozás után bűncselekmény hiányában elrendelte az eljárás lezárását Szabó Ferenc volt körmendi alpolgármester ellen.

 

A nyomozást a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság végezte tavaly február óta, ők az eljárásuk lezárultával megküldték az iratokat a Vas megyeieknek, ezután született meg az eljárást megszüntető határozat.

Szabó még 2017 elején került bele a hírekbe, miután kiderült róla, azért mondott le alpolgármesteri tisztségéről, mert egy volt általános iskolás tanítványával keveredett kapcsolatba. A feljelentést a lány szülei tették meg.

Szabó pár héttel később igaztalan pletykákat és aljas rágalmakat emlegetett (ez volt az első megszólalása), de egyéni választókerületi mandátumát megtartotta és egy hónap kihagyás után bejárt a körmendi közgyűlésbe. A lány egyébként márciusban azt nyilatkozta, nem érzi magát áldozatnak.