hirdetés

Áll a bál Angliában, miután kiderült, hogy Harry herceg és bátyja, Vilmos bizalmasát, Wayne Domeney-t súlyos pedofilvádak érték. Az 51 éves férfi korábban profi katonai ejtőernyősként szolgált, és amellett, hogy Vilmos herceg kiképzője volt, együtt szolgált Harry-vel a légierőnél.
Wayne-DomeneyA jelenleg szökésben lévő Domeney összesen 13 gyerekmolesztálási esetben szerepel gyanúsítottként, amiket állítólag 4 év leforgása alatt követett el. A vád szerint 4 kiskorú lányt megerőszakolt, 9-et pedig különböző módokon molesztált – írja a Daily Mail.

A legfrissebb információk szerint a február 2-án bűnösnek talált férfi egyszer sem jelent meg a bíróságon, jelenleg Durham város környékén bujkálhat, a hatóság pedig letartóztatási parancsot adott ki ellene. Ám az biztos, hogy nem lesz könnyű megtalálni, ugyanis minden bizonnyal a hadseregnél elsajátított rejtőzködési technikákat használja annak érdekében, hogy észrevétlen maradjon.

A férfi 25 éves pályafutása alatt Diana hercegnővel és Károly herceggel is szoros bizalmi kapcsolatot alakított ki, Vilmos herceget egy két lábbal a földön álló férfiként jellemezte, Harry-t pedig igazán belevaló srácnak tartja.