hirdetés

Lemondta a fellépéseit Fábián Juli és zenekara a Zoohacker. A fiatal énekes rákkal küzd. Mielöbbi felépülést kívánunk a tehetséges popdívának.

 

fábián juliAz énekesnő a váratlan és rossz hírt a Facebookon jelentette be, hogy elmaradnak a koncertjei betegsége miatt. Fábián Julinak ugyanis olyan kezeléseken kell átesnie, amely kizárja azt, hogy énekelni tudjon és fellépésekre járhasson.

 

Kedves Rajongóink, Barátaink! Az elmúlt hetekben több koncertünk lemondásra került, így fontosnak éreztük, érezzük a zenekarral, hogy beszéljünk nektek a helyzetről. Egy ideje tartó daganatos megbetegedés miatt most olyan kezelésekre van szükségem, amik bizonytalan időre kizárják az éneklést, a munkát, így egy darabig semmilyen fellépést, interjút, közszereplést nem vállalok, hogy minden erőmmel és energiámmal a gyógyulásra koncentrálhassak, és végleg magam mögött tudjam hagyni ezt a betegséget.
Arra kérlek benneteket, hogy tartsátok tiszteletben ezt az időszakot, szorítsatok nekem és küldjetek sok pozitív energiát, hogy mielőbb újra egészséges lehessek és alkothassak, énekelhessek. Hálásan köszönöm! Szeretlek benneteket és időnként hírt fogok adni magamról.- írta Fábián Juli.