hirdetés

Újabb dráma Győzikééknél. Beja asszony nyelvéről ugyanis egy daganatot kellett eltávolítani. Szerencsére nincs nagy baj.

 

beja asszonyA Gáspár családot több szerencsétlenség is érte az utóbbi időben, most Gáspár Bea nyelvéről távolítottak el egy daganatot. Győzike szinte beleroppant a félelembe, hogy elvszítheti imádott feleségét.

Már elveszítettem egy embert, aki nagyon fontos volt a számomra: az édesanyámat. A mai napig nem igazán tudtam feldolgozni, hogy ő nincs többé. Most meg Beánál daganatot találtak… – mesélt a Blikkrúzsnak Gáspár Győző.

Felesége, Bea nyelvéről jóindulatú daganatot távolítottak el az orvosok. A showman bent volt feleségével a műtőben is.

Majdnem elájultam, de ott voltam végig Bea mellett. Egy olyan csomót távolítottak el a feleségem nyelvéről, ami kemény volt, mint a kő. Elég ijesztő volt, de az orvosok gyorsan megnyugtattak, hogy nem kell izgulni, mert ez egy jó indulatú szövetburjánzás. Beának aztán egy ideig nagyon fáj a műtét helye, sem enni, sem beszélni nem tud rendesen, de szerencsére azóta rendbejött- mondta Győzike, aki a tavalyi NAV-os botránya is megviselt. Mint mondta: még mindig rosszul van, ha szirénázó autót hall.